Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Megismertem és elfogadtam az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Hazánkban elsőként szereztem green wedding-képesítést, ezen felül tematikus és exkluzív esküvők szervezésében is otthonosan mozgok, számtalan referenciával rendelkezem. Ha kérdésed van, keress bizalommal! Igyekszem mihamarabb válaszolni.

Levélcím:

1062 Budapest, Andrássy út 88-90.


Telefon:

+36 30 403 4484


Email:

zsuzsi@madaraszzsuzsi.hu


Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalamat! Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Több, mint 10 évig dolgoztam rendezvényszervezőként.

Az elegáns céges partiktól kezdve a tömegrendezvényig, számos érdekes eseményt szerveztem meg teljes körűen. Sok esküvőn is részt vettem, mint csak meghívott, vagy egy „rendezvényes” segítő barát. A legtöbbje nagyon szép, de sablonos is volt.

Ezen szerettem volna változtatni, így lettem esküvőszervező.

  • Ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehetne egyedi az esküvőtök, olyan, amire nem csak Ti, de minden vendégetek biztosan sokáig fog jó érzésekkel emlékezni,
  • Ha nyitottak vagytok az újra, és nem elégszel meg annyival, hogy szépen lett megszervezve, és érdekelnek a legfrissebb green wedding megvalósítások,
  • ha Te is szeretnél hasonlót, akkor böngészd az oldalamat, amelyen kizárólag saját szervezésű esküvőkön készült fotókat találsz, és keress meg!

Remélem, hamarosan találkozhatunk személyesen is!

Hazánkban elsőként végeztem el a New York-i esküvőguru, Preston Bailey iskolájában a green wedding-kurzust, így minden részletét, eszközét ismerem ennek a szervezésnek, és ezt adaptáltam Magyarországra.