Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Zsuzsi, még írásban, de majd a közeljövőben személyesen szeretném Neked megköszönni még egyszer (nem tudom elégszer) azt a profizmust amit a szervezésbe és kivitelezésbe beleadtál. Komolyan, ha Te nem lettél volna, most is szerveznénk, csak nem tudnánk “hol és mikor”..:) Két mérlegnek összefogtad a grabancát, és én az esküvő előtt egy nappal jógázni mentem, Péter szombat reggel lángosozni, mert minden kézben volt! Csodás vagy! Tiszta szívemből köszönöm.

Csókollak!
Jen

Lassan egy éve lesz, hogy ünnepeltünk. Tavaly ilyenkor, a nagy készülődés közepette, még nem is sejtettem, hogy mekkora öröm és élmény lesz ez a nap számomra! Nem tudok elégszer köszönetet mondani érte a segítőimnek, főként Zsuzsinak, aki hol barátnő, hol “szülő” volt mellettem…. és persze mindenkinek, aki ott volt velünk és szurkolt nekünk, értünk.

Erika és Gábor

Szia Zsuzsi! Még most is az esküvő élményeiről beszélünk. Sokan hívtak minket, hogy életük legjobb esküvője volt. Nagyon sok volt a teendő még úgyis hogy ott voltál, most jól kipihenjük a fáradalmakat itt, ahol a mézesheteket töltjük.

Nagyon köszönünk mindent!
Ancsi és Zolkó

Kedves Zsuzsi Ezúton is szeretnénk Neked nagyon megköszönni a szervezést, minden felülmúlta a várakozásainkat, a násznép pedig ódákat zengett az esküvőről! Nagy öröm volt Veled dolgozni, köszi a kedves Csapatodnak is, Emesének személyesen, Hegyonak pedig e-mailben köszöntük meg a fantasztikus közreműködést. Most irány a nászút és a paradicsom! Hálásan köszönünk mindent még egyszer!

Sok puszi: Kata, Dani

A rizs helyett köles szórása a legjobb választás volt! :)

Kinga

Szia Zsuzsi! Ahogyan ígértük, persze, hogy küldünk Neked képeslapot a paradicsomból! :-) Rengeteget beszélgetünk az egész esküvőről és az azt megelőző szervezkedésekről és a legjobb döntés volt, hogy veled készülődhettünk a napra. Nagy könnyebbség volt ez, főleg, hogy nem túl sokat tudtunk otthon lenni! Mindent köszönünk Neked és a kedves, profi Csapatodnak!

Judit és Gergő

Sziasztok, Sok örömmel gondolunk vissza az esküvőnk napjára, mindenki irtó jól érezte magát! Köszönjük a sok türelmet, a szervezést, a szépségeket és kívánunk még sok hasonló szép esküvőt!

Sok puszi: Kata és Tamás

Kedves Zsuzsi! Sajnos nem találtunk olyan képeslapot, amire az lett volna írva, hogy: “Köszönünk mindent! Nélküled a mai napig helyszínt keresnénk!” vagy: “Köszönjük az együttműködést a ceremóniamesterünkkel!” … na és persze utazni sem tudtunk volna annyit, ha Te nem vagy… Pont olyan lett az esküvőnk, amilyet mindig is szerettünk volna… KÖSZÖNJÜK :)

Havaska & Barna
és a kicsi Bulcsú :)

Szia Zsuzsi, Thanks for the very professional and excellent event!

Peter

Amúgy hoztam Neked képeslapot is, majd odaadom :) és még egyszer köszi mindent – és ezt még egy párszor el fogom mondani. Igazi tündér vagy!

Antónia

Annyira köszönöm, hogy segítettél megszervezni és leszervezni az esküvőt, őszintén mondom, hogy minden képzeletünket felülmúlta, minden pillanata egyszerűen tökéletes volt. :) Szóval köszönjük. :)

Emese és Norbi

Drága Zsuzsi! Utólag is nagyon köszönjük a sok szervezést, türelmet és azt, hogy tökéletes lett a nagy napunk! Minden jót Neked és a csapatnak és további sok szép esküvőt kívánunk Nektek! A meglepetés tányér készletet büszkén mutogatjuk mindenkinek!!

Dóri és Péter

Kedves Zsuzsi, Még egyszer szeretnénk megköszönni azt a sok szépet és jót, amit tőled kaptunk életünk legfontosabb napján. Örömmel emlékszünk vissza esküvőnk minden pillanatára. Köszönjük!

Éva és Péter

Még egyszer szeretnénk mindent megköszönni, a rengeteg munkát amit az előkészületekben tettél, és a sok-sok segítséget péntek-szombat-vasárnap, aminek valószínűleg csak a feléről tudunk. Nagyon jól sikerült minden, pont olyannak amilyet szerettem volna, szóval köszönjük szépen. Nem csak nekünk, de a vendégeknek is felejthetetlen élmény volt. :) A visszajelzések amúgy elképesztőek, mindenki teljesen odáig van, hogy ez volt életük legjobb esküvője, a sajátjukat is beleértve… :D

Emese és Norbi

Nincs is mit kipihennünk a nászúton! :) Ismétlést akarok!

Noémi, Dani

Drága Zsuzsikám! Köszönjük, hogy egyedivé és felejthetetlenné varázsoltad a számunkra oly fontos Napot! Kívánjuk, hogy másoknak is része lehessen ilyen élményben!

Millió puszi!!!
Eni+Csaszi

Hazánkban elsőként végeztem el a New York-i esküvőguru, Preston Bailey iskolájában a green wedding-kurzust, így minden részletét, eszközét ismerem ennek a szervezésnek, és ezt adaptáltam Magyarországra.