Madarász Zsuzsi esküvőszervező

Madarász Zsuzsi
green wedding esküvőszervező

Több, mint 10 évig dolgoztam rendezvényszervezőként.
Az elegáns céges partiktól kezdve a tömegrendezvényig, számos érdekes eseményt szerveztem meg teljes körűen. Sok esküvőn is részt vettem, mint csak meghívott, vagy egy „rendezvényes” segítő barát. A legtöbbje nagyon szép, de sablonos is volt. Ezen szerettem volna változtatni, így lettem esküvőszervező.

A híres esküvőguru, Preston Bailey New York-i iskolájában elvégeztem a green wedding-kurzust, és közben betekintést nyertem az ottani munkafolyamatokba, trendekbe. Ezt a szervezési struktúrát vettem át én is itthon. Mindenekelőtt beszélgetek az Ügyfeleimmel, hogy megismerjem a stílusukat, az érdeklődési körüket, közös szenvedélyüket, és csak utána térünk rá a részletekre: „Milyen legyen a ruha? Hol legyen a nagy nap?”

Emellett elkötelezett green wedding esküvőszervező vagyok. Meggyőződésem, hogy nem attól lesz egy esküvő green, ha minden egyes pontnak megfelelünk, de ha már 2-3 green elemet használunk, nyugodtan mondhatjuk, hogy tettünk valamit a Nagy napon is a környezetünkért.

Olvass tovább néhány konkrét példáért, hogy jobban megismerd ezt a magával ragadó esküvői irányzatot, majd kattints a korábbi, saját esküvőimen készült fotókért!Hazánkban elsőként végeztem el a New York-i esküvőguru, Preston Bailey iskolájában a green wedding-kurzust, így minden részletét, eszközét ismerem ennek a szervezésnek, és ezt adaptáltam Magyarországra.